10 jarig bestaan Oranjespeeltuin

  • Datering van de gebeurtenis: 1955

10 jarig bestaan Oranjespeeltuin

In die tijd had De Poel een zeer actieve buurtvereniging die ook de Oranjespeeltuin beheerden.Er werd door deze buurtvereniging altijd wel iets georganiseerd zoals ook het 10 jarig bestaan van de speeltuin.De feestdag begon met een H.Mis in de Lidwinakerk en daarna voor de jeugd in de speeltuin een koffietafel en daarna spelletjes ( zaklopen / koekhappen en nog veel meer ) sávonds voor de oudere een feestavond bij concertzaal Verbunt op het Korvelplein met een revue door en voor de bewoners van De Poel.

foto 1 Bestuur buurtvereniging zittend van links naar rechts Piet Hendriks / dhr Jansen / Nico Levens / Gust Vissers / Janus Busters. staand van links naar rechts Sjef van Gils jr / Toon Verhoof / dhr van Tuyn / dhr Heuer / Dorus van de Wouw / Piet Stenders / Toon van Kaathoven.

foto 2 Jeugd aan de koffietafel

foto 3 Jeugd aan de koffietafel enkele personen op de foto Jan Groos / Frans Blakenburg / P Brok / A van Pruijssen / J Thissen / Hans Hofkens / Gust Buster / Fon Hermans / dhr Jansen / Nico Levens / Janus Buster / Sjef van Gils jr

foto 4 Jeugd aan de koffietafel enkele personen op de foto Sjan Levens / Lia Vissers / Marianne Hermans / L Wittens .

Foto 5 De dames van de hulp zitten uit te rusten.

foto 6 Receptie i.v.m 10 jarig bestaan

foto 7 1e groep van de revue

foto 8 2e groep van de revue